Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Byr på Beckham, snuser på Rivaldo

Manchester United har avslått et nytt bud fra Milan på David Beckham. Nå håper italienerne på Rivaldo.

Milan har tre spillere på ønskelista før sesongstart i Serie A. Det er ingen smågutter den mektige klubbpresidenten Silvio Berlusconi vil ha.

- Milan vil få et kvalitetssprang hvis en av disse tre spillerne skriver under: Manchester Uniteds David Beckham, Rivaldo eller Figo fra Barcelona, sa Milans visepresident Galliani til Gazzetta dello Sport i dag.

Milan har mye penger, men jakten på Beckham, Rivaldo og Figo kan bli tøff. United er ikke interessert i å gi slipp på sin midtbanejuvel.

- Vi prøvde med Manchester United igjen i dag (onsdag), men de vil virkelig ikke gi slipp på han. Beckham blir ikke frigitt og vi respekterer Manchester Uniteds ønske, sier AC Milans visepresident Adriano Galliani.

Han har tilbrakt de siste dagene i Spania. Nå håper Milan-ledelsen at Barcelonas Luis Figo ikke blir solgt til Real Madrid. Da tror nemlig Galliani at det ikke blir mulig å få kjøpt Rivaldo fra Barcelona.

- Hvis Barcelona mister Figo vil de ikke tillate seg selv å miste Rivaldo som er kåret til verdens beste spiller, sier Galliani.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media