Byrådet besluttet opprusting av Holmenkollbakken

Sier nei til ny bakke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Byrådet sier nei til å bygge ny storbakke i Holmenkollen til ski-VM i 2011. Den gamle bakken skal opprustes og ny normalbakke bygges i Midtstuen.

Byrådet i Oslo har vedtatt dette alternativet som har full støtte i Norges Skiforbund.

- Det er klart at den støtten vi har fått fra Norges Skiforbund (NSF) og fra Det internasjonale skiforbundet (FIS) har vært veldig viktig, sier byråd for næring og kultur Anette Wiig Bryn til NTB.

Hun sier at det blir snakk om en totalrehabilitering av den gamle bakken, og det er snakk om en innsparking på cirka 200 millioner kroner i forhold til alternativet om å bygge en helt ny storbakke i Holmenkollen.Støtte fra skiidretten - Foreløpig kan jeg bare vise til det brevet vi sendte byrådet for en uke siden. Det var fire alternativer vi hadde til vurdering, og vi i skiforbundet gikk inn for alternativ tre; altså en totalrehabilitering av den nåværende bakken til storbakke til VM i 2011 samt bygging av ny normalbakke i Midtstuen, sier generalsekretær Kristin Felde i Norges Skiforbund til NTB.

Da NTB var i kontakt med henne i dag visste hun ikke at vedtaket fra byrådet var kjent. - Vi har fått beskjed om at dette skulle offentliggjøres tirsdag, men dersom det er riktig det som nå meldes, så oppfatter jeg det slik at det er alternativ tre byrådet går for, et alternativ vi støtter, sier Felde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer