Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bystøl-comeback i verdenscupen

Får sjansen i Lahtis.

Lars Bystøl er klar for comeback i verdenscupen. Olympiamesteren er tatt ut på det norske laget til den nordiske hoppuken.

Bystøl har slitt denne sesongen, men har fått et løft med gode resultater i kontinentalcupen den siste tiden. Det har gitt Norge en ekstra plass i verdenscupen. Derfor stiller Norge med sju løpere i Lahtis.

- Jeg blir veldig glad hvis jeg får hoppe verdenscup igjen. Formen er ok, og jeg har ting ganske klart. Jeg er godt forberedt på å konkurrere, sier Lars Bystøl til skijumping.no.

- Jeg liker bakkene der borte, og har ganske gode resultater derfra, sier Bystøl.

De øvrige norske hopperne i Finland blir Anders Bardal, Tom Hilde, Anders Jacobsen, Roar Ljøkelsøy, Sigurd Pettersen og Bjørn Einar Romøren.

(NTB)

GJENSYN MED OL-MESTEREN: Lars Bystøl får være med Anders Jacobsen (t.h) og de andre norske hopperne i v-cuprennet i Finland. Foto: Scanpix
GJENSYN MED OL-MESTEREN: Lars Bystøl får være med Anders Jacobsen (t.h) og de andre norske hopperne i v-cuprennet i Finland. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media