Bystøl får være med A-gutta

Får en ny sjanse til tross for fyllebråk.

Lars Bystøl er den eneste utenom A-landslaget som får bli med når hopperne drar på treningsleir til Finland. Det betyr at han får tillit.

Mika Kojonkoski kan ikke vente lenger på snøen her i Norge. Derfor tar han med landslagshopperne til Rovaniemi, skriver Aftenposten.

Noen dager i Kuusamo

De kommer også til å ta noen dager i Kuusamo, der verdenscupåpningen finner sted i månedsskiftet november/desember.

For Bystøl er det en opptur å få bli med A-landslaget igjen. Han ble flyttet ned et nivå etter fyllebråk i forbindelse med påskeferien.

- Bystøl har hoppet bra

Da hadde han ingen spesielt høy stjerne hos landslagstrener Kojonkoski, som tydeligvis har bestemt seg for å gi Bystøl, OL-vinner fra Torino i 2006, en ny sjanse.

- Bystøl har hoppet bra i høst, og dette er et ledd i jobben med å få ham tilbake for fullt igjen, sier presseansvarlig Jørgen Hyvang til Aftenposten.

HOPPER I DET: Skihopper Lars Bystøl får en ny sjanse med A-lagsgutta, til tross for at han rotet det til for seg igjen i påska. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
HOPPER I DET: Skihopper Lars Bystøl får en ny sjanse med A-lagsgutta, til tross for at han rotet det til for seg igjen i påska. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer

(NTB)