Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bystøl suverent nest best

Lars Bystøl ble for fjerde gang nest beste nordmann og for tredje gang blant de ti beste i et verdenscuprenn i hopp. Han synes å ha etablert seg.

Etter et litt tamt førstehopp på 130 meter var han overrasket over å henge såpass bra med. I finalen slo han til med det fjerde beste hoppet med 136,5 meter og fem ganger 19 i stil. Med det avanserte han fra 15. til 9. plass.

-  Jeg henger bra med selv om jeg ikke hoppet all verden i 1. omgang. I finalen fikk jeg til et veldig bra skihopp, sier en fornøyd Bystøl.

Etter en kranglete sesongåpning hvor «vektproblemene» gjorde at han startet på B-laget, har vossingen for alvor meldt seg på blant verdens beste hoppere. Fortsetter framgangen kan han fort bli neste nordmann på seierspallen.

-  Det er først hoppuka som gjelder for meg. Så blir det naturligvis VM, sier Bystøl - som har det veldig gøy i hoppbakken om dagen. ()NTB)

BLID: Lars Bystøl.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media