Bystrøm forlenget Katjusja-kontrakten etter kjempesesong

- Helt fantastisk.

TIL 2017 Sven Erik Bystrøm har skrevet under ny kontrakt med Katjusja. 
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL 2017 Sven Erik Bystrøm har skrevet under ny kontrakt med Katjusja. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sven Erik Bystrøm har levert en kjempesesong for Katjusja. Nå har 23-åringen blitt belønnet med ny kontrakt.

Det skriver sykkellaget i en pressemelding tirsdag.

- Det er har vært helt fantastisk for meg å være en del av dette laget, og være med på alle disse triumfene. Jeg lærer fortsatt, men det er hyggelig å se at Alexander Kristoff og lagledelsen setter pris på mitt arbeid, sier nordmannen.

Bystrøm, som sykler sin første hele sesong som proff, har vært en viktig brikke for det russiske sykkellaget og landsmannen spesielt under klassikerne i vår. Han hjalp Kristoff til seier i blant annet Flandern rundt i april.

23-åringen skal ha vært i forhandlinger med laget i sommer, men det er først nå den nye kontrakten ble bekreftet. Han blir i laget ut 2017, melder TV 2.

- Da Katjusja spurte meg om å forlenge, nølte jeg ikke ett sekund, sier han i pressemeldingen.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer