Bytt stil, Rekdal!

Mens Oslos mange VIF-venner puster lettet ut, kan Kjetil Rekdal bruke en glad dagen derpå til å prate taktikk med spillerne sine. Det er tid for å justere spillestil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Det er brukt mange millioner på mye rart i Vålerenga de siste åra. Sett fra tilskuerplass er det greit nok at klubbens høye beskytter, skipsreder John Fredriksen, har sølt flittigere rundt Valle Hovin enn på bordene på Theatercafeen; VIF har en fotballkultur til å bli mer glad i enn hovedstadens hvitdukete restaurantliv.

Men stort mer fornuft er det heller ikke å se.

TIL Å VÆRE

en dyrekjøpt A-stall til et av Norges mest populære lag, er VIF usedvanlig dårlig sammensatt.

Klubben mangler pasningskvalitet fra midtstopperplass, kantspillere med tempo, spisser med ekstrem hodestyrke og maksfart høy nok til å true bakrommet. Til sammen blir det for mange begrensninger til å skape et virkelig topplag selv etter norsk standard, og det er synd.

For ellers er det mye bra ved årets VIF-utgave.

DET BESTE

en gusten vårkveld på Ullevaal var tilsynelatende Ardian Gashi. Oslos nye fotballhelt skapte sitt eget spill så fort han løp seg fri fra tvangsplasseringen på høyrekanten. Det som VIF kan skape sammen, var det vanskeligere å få øye på. Mest fordi laget spiller feil i forhold til det materialet ledelsen har skaffet seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer