Byttehandel mellom Godset og Sarpsborg

Sarpsborg 08 og Strømsgodset bytter spisser. Lars-Jørgen Salvesen går til Drammen, mens Mos er klar for sarpingene.

BYTTER KLUBB: Mos Abdellaoue er klar for Sarpsborg 08, mens Lars-Jørgen Salvesen går motsatt vei. FOTO: Sarpsborg 08.
BYTTER KLUBB: Mos Abdellaoue er klar for Sarpsborg 08, mens Lars-Jørgen Salvesen går motsatt vei. FOTO: Sarpsborg 08. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sarpsborg 08 har i dag signert «Mos» på en 2,5-årsavtale fra Godset. Samtidig reiser Lars-Jørgen Salvesen motsatt vei. Det melder klubbene på sine nettsider.

Begge klubbene sliter i bunnen av eliteserien og kjemper innbitt om en ny kontrakt på øverste nivå i Norge. Nå håper begge at spissbyttet skal hjelpe dem å nå det målet.

Målgarantist

Mustafa «Mos» Abdellaoue står med 72 scoringer og i alt 88 målpoeng i Eliteserien. I 2017 ble det 16 scoringer på 30 kamper, og også i fjor leverte Oslo-gutten 15 mål i Eliteserien, men i år har ikke spissen vært like hvass for drammenserne.

Mos sier til klubbens nettside at han gleder seg til å spille for Østfold-klubben.

- Det er utrolig deilig. Jeg gleder meg sykt mye til å spille fotball og møte fansen. Jeg vet jeg er hentet for å levere målpoeng og tror spillestilen vil passe meg veldig bra. Alt er tilrettelagt for at jeg skal prestere og det er jeg klar for, sier 31-åringen til Sarpborgs 08s nettside.

Sportssjef Thomas Berntsen kaller Abdellaoue en garantert målscorer.

- Om noe kan kalles en målgarantist i Eliteserien, er Mos tett oppunder den karakteristikken. En fotballklok og arbeidsom spiss. Tallene hans de siste årene er heftig. Han har egentlig levert jevnt over veldig mye mål i Eliteserien uansett klubb, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens nettside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer