- Bytter ikke Norges beste mot reserve

Aalbu avviser byttehandel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): NRK meldte i går at Vålerengas sportsdirektør Jan-Erik Aalbu var i Trondheim for å diskutere en byttehandel, der Kjetil Wæhler skulle gå til Rosenborg, mens Yssouf Koné skulle gå andre veien.

I dag avviser Aalbu at det kan bli snakk om en ren byttehandel.

– Yssouf Koné er reserve. Kjetil Wæhler er Norges beste midtstopper. Noe mer er det ikke å si, sier Aalbu til Adresseavisen.

Aalbu vil ikke si noe om hvorfor han var i Trondheim, men det er i det minste tydelig at dersom en slik byttehandel skal bli en realitet, må Rosenborg legge en betydelig sum penger på bordet i tillegg til å sende Koné sørover.

Vålerenga har scoret fattige ni mål denne sesongen, og er åpenbart ute etter å forsterke angrepet i sommer.

- Når man ser på tabellen og ser at vi bare har scoret ni mål på 13 kamper, er det tydelig at noe må gjøres, sier Aalbu til NRK.

Aalbu avviser samtidig overfor Adressa at Daniel Braaten er aktuell for Vålerenga for øyeblikket.

- Bytter ikke Norges beste mot reserve
BYTTER IKKE LIKT: Jan-Erik Aalbu avviser at det er aktuelt med et rent bytte Koné/Wæhler. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/GORM KALLESTAD/SCANPIX
BYTTER IKKE LIKT: Jan-Erik Aalbu avviser at det er aktuelt med et rent bytte Koné/Wæhler. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer