Bytter plass

TRONDHEIM (Dagbladet): - Jeg er lei av å bli sammenliknet med Bent, sier Andreas Mayer (26). Men nå får han endelig sjansen. For mot Juventus 9. desember er benkesliteren den som ligger best an til å overta Skammelsruds sentrale midtbaneplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er klar til å gjøre den jobben som kreves, og håper selvsagt å få muligheten. Dette er en sjanse jeg har ventet på lenge, sier tyskfødte Mayer.

Han ble hentet fra Stabæk til Rosenborg nettopp for å fylle tomrommet etter Skammelsrud, da sistnevnte forsvant til Bayer Leverkusen.

Men tida i Trondheim har vært problemfylt, grunnet flere skader og mye benkesliting.

- Jeg er absolutt misfornøyd med situasjonen. Det skulle da også bare mangle. En kan ikke være fornøyd med å sitte på benken, sier Mayer.

Ikke sur

Han innrømmer at han har vært fryktelig skuffet, men understreker at han aldri har vært sur på trenerne. - Jeg har aldri gitt opp, men stått på alt hva jeg har kunnet på treningene. Forhåpentligvis får jeg betalt for dette når laget mot Juventus skal tas ut, sier Andreas Mayer.

Snart pappa

Han trives i Trondheim sammen med sin gravide samboer. De blir foreldre i mars, og derfor ser Mayer det som en fordel å bli i Rosenborg. Men han er også åpen for å skifte klubb.

- Det å få spille Juventus-kampen har betydning i forhold til det å få vist seg fram i Europa, sier Mayer. - Og kanskje vil Trond Sollied ta deg med til Belgia?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer