SLO FRANKRIKE: Dette er gutta som startet kampen da Sverige slo Frankrike i VM-kvalifiseringen fredag. Ingen av dem får starte mot Norge. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND
SLO FRANKRIKE: Dette er gutta som startet kampen da Sverige slo Frankrike i VM-kvalifiseringen fredag. Ingen av dem får starte mot Norge. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRANDVis mer

Norge - Sverige tirsdag:

Bytter ut hele laget som startet mot Frankrike - ingen av disse får starte mot Norge

Og svenskenes landslagssjef er full av lovord om Lagerbäck.

(Dagbladet): Den svenske landslagssjefen Janne Andersson varsler at han kommer til å bytte ut hele laget som startet mot Frankrike i VM-kvaliken 9. juni. Da tok de svenske gutta en imponerende seier mot Frankrike.

Lars Lagerbäck har også varslet at mange spillere vil få spilletid i trenignskampen når han tirsdag møter sin hjemnasjon, sitt tidligere landslag og sin tidligere kollega Andersson.

- Vi har sett litt på Norges kamper. Lars begynner å sette sitt preg på laget nå. Men hver kamp lever sitt liv. Man har en grunnstruktur og en plan, men det er spillerne som gjør jobben. Jeg håper det kommer noen overraskelser, sier Andersson på en pressekonferanse mandag.

Selv ønsker han ikke å si noe om styrkeforholdet mellom Norge og Sverige som fotballnasjoner:

- Det bryr jeg meg egentlig ikke så mye om. Normalt sett, så skal det være en jevn og tøff kamp. Ellers er det ganske uinteressant for meg å spekulere i det. Det får vi se når spillerne er på banen, sier Andersson.

Ellers hadde han gode ting å si om Norges landslagssjef og sin tidligere kollega Lagerbäck.

- Lagerbäck er et godt menneske, og tydelig på hvordan han vil ha det. Det er en nøkkelfaktor i denne jobben. Hans resultater snakker for seg selv. Jeg skulle gjerne fortsatt å jobbe med ham, sier Andersson.

Dette blir Sveriges startellever mot Norge, ifølge Expressen:

Kristoffer Nordfeldt - Emil Krafth, Pontus Jansson, Filip Helander, Niklas Hult – Viktor Claesson, Oscar Hiljemark, Sebastian Larsson, Sam Larsson – Christoffer Nyman, John Guidetti