Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bytter Veron mot Davids?

Ryktene svirrer rundt Juventus: Davids i bytte mot Veron, og Trezeguet som erstatter for Fowler. Sikkert er det at Juventus spiller mot Leverkusen i kveld. Dagbladet.no følger kampen fra 20.45.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rapporter fra Italia i dag skal ha det til at Manchester United vurderer å bytte argentinske Juan Sebastian Veron mot Edgar Davids, skriver fotballnettstedet tribalfootball.com.

Grunnen skal være at Veron ikke har funnet seg til rette hos de vaklende engelske mesterene, mens Davids har vært knyttet til et klubbskifte etter at han kom tilbake fra doping-utestengelsen tidligere i høst.

Juventus er på jakt etter en playmaker for å erstatte Zinedine Zidane, og Veron kan fylle den rollen, skriver tribalfootball.com.

Borte i tåka

I kveld tar Juventus imot Bayer Leverkusen til Champions League-oppgjøret som ble flyttet grunnet tett tåke over Stadio delle Alpi sist onsdag. Davids må trolig finne seg i å starte på benken. Det er ventet at Marcello Lippi foretrekker kroaten Igor Tudor framfor nederlenderen.

Lippi har også sagt han vil gå tilbake til 4-4-2-formasjonen de startet sesongen med. Den siste tida har han eksperimentert med en 3-6-1-oppstilling uten stor suksess.

En annen Juventus-spiller det spekuleres rundt, er David Trezeguet. Franskmannen er lansert som potensiell erstatter for Robbie Fowler i Liverpool. Trezeguet var aktuell for Liverpool i fjor, da han så ut til å være på vei bort fra Juventus.

Nå er han den eneste rutinerte spissen ved siden av Del Piero hos Torino-klubben, siden Marcelo Salas er langtidsskadd. På grunn av italienske overgangsregler, kan ikke Juventus hente inn nye spillere før nyttår, så overgangen virker lite sannsynlig.

Juve jakter Leverkusen-stopper

Juventus har hisset på seg Leverkusens vrede før kampen ved å annonsere sin interesse for tyskernes brasilianske forsvarsspiller Lucio.

- Det som irriterer meg, er at Juve åpenlyst gjør dette som en avledningsmanøver mot oss, sier Leverkusen-trener Klaus Toppmöller til avisa Die Welt.

Forøvrig er Leverkusen godt rustet med alle sine beste spillere tilgjengelige etter at høyreback Bernd Schneider er friskmeldt av skaden som ville holdt ham på sidelinja om kampen hadde blitt spilt forrige uke.

Champions League, mellomspill gruppe D:

Juventus-Bayer Leverkusen

Avspark klokka 20.45 på Stadio delle Alpi

Mulige lagoppstillinger:

Hele Norges coronakart