Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Byttet nummer på drakta - nå vil han betale for fansen som ønsker det samme

Adebayor ville ha trøye nummer ti.

LEGGER UT: Emmanuel Adebayor tar regninga for Tottenham-fansen som ønsker å bytte fra Adebayor 25 til Adebayor 10 på ryggen. Foto: EPA/GERRY PENNY
LEGGER UT: Emmanuel Adebayor tar regninga for Tottenham-fansen som ønsker å bytte fra Adebayor 25 til Adebayor 10 på ryggen. Foto: EPA/GERRY PENNY Vis mer

FOTBALLSTUDIO: Følg Reading - Tottenham direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 1700.

(Dagbladet): Emmanuel Adebayor startet sesongen med nummer 25 på ryggen, men byttet til trøye nummer 10 da Rafael van der Vaart dro til Hamburg på «Deadline Day».

- Tieren er et spesielt tall for meg, og da den ble ledig spurte jeg om jeg kunne bytte til den, sier Adebayor til klubbens hjemmeside.

Betaler for fansen Tottenham ga togoleseren beskjed om at det var greit, men gjorde også Adebayor oppmerksom på at flere fans allerede hadde kjøpt seg en trøye med Adebayor 25 på ryggen.

Adebayor har derfor bestemt seg for å betale mellomlegget til de supporterne som skulle ønske å skifte til hans nåværende draktnummer.

- Jeg er veldig stolt over at Spurs-fans ønsker å ha navnet og nummeret mitt på draktene deres, og jeg vil ikke at de skal måtte betale for at jeg ønsket et nummerskife, sier Adebayor som trolig starter på topp mot Reading i dag.

Dempsey-debut? En annen som kan få sin Tottenham-debut er Clint Dempsey. Amerikaneren ble kjøpt fra Fulham på «Deadline Day», men har ikke fått muligheten til å vise seg frem i Spurs-trøya ennå.

Spurs har bare tatt to poeng på tre kamper til nå, men håper - selvsagt - at målene og trepoengeren nå skal komme. Men manager Andre Villas Boas advarer mot å ta for lett på nyopprykkede Reading.

- Vi så forrige sesong, med for eksempel Swansea og Norwich, at en kan overraske som nykommer i Premier League. Det er fremdeles tidlig i sesongen for Reading, og de har ikke hatt resultatene med seg ennå, men de har spilt bra. Spesielt mot Chelsea, sier Villas Boas ifølge klubbens hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media