Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bytur fikk Rekdal til å gå av

Spillerne gikk ut etter cup-exiten.

(Dagbladet.no): Mens Kjetil Rekdal forlot spillerne sine uten et ord etter 0-3-tapet mot Fredrikstad, dro sentrale spillere på byen lørdag kveld.

Dette var dråpen som fikk begeret til å flyte over for den ambisiøse Vålerenga-treneren, melder TV2.

- Det går mye på at han selv personlig aldri ville gjort det. Det går litt på yrkesstolthet hos ham. At Kjetil syntes at det ble dråpen, får stå for hans regning, sier Lars Bohinen til tv-kanalen.

Freddy dos Santos vil ikke kommentere om han var blant spillerne som tok seg en tur på byen

- At det ikke er alle spillerne som er helt like Rekdal utenfor banen, er ikke til å stikke under en stol, sier Freddy dos Santos.

I går sa Rekdal at tanken på å slutte kom underveis i kampen.

- Den endelige avgjørelsen tok jeg etter kampen mot Fredrikstad. Det var en prestasjon jeg som ansvarlig ikke kunne leve med. Det var det definitive nådestøtet, sa Rekdal.

OPPGITT: En oppgitt Kjetil Rekdal ser Vålerenga bli banket av Fredrikstad. At noen av spillerne dro på byen etter kampen, var den endelig utløsende årsaken til at han sluttet, melder TV2. Foto: Scanpix
OPPGITT: En oppgitt Kjetil Rekdal ser Vålerenga bli banket av Fredrikstad. At noen av spillerne dro på byen etter kampen, var den endelig utløsende årsaken til at han sluttet, melder TV2. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media