UTILGJENGELIG: Tyskland må klare seg uten spissen Cacau mot England. I tillegg er Bastian Schweinsteiger og Jerome Boateng usikre foran morgendagens åttedelsfinale. Foto: SCANPIX/EPA/MARCUS BRANDT
UTILGJENGELIG: Tyskland må klare seg uten spissen Cacau mot England. I tillegg er Bastian Schweinsteiger og Jerome Boateng usikre foran morgendagens åttedelsfinale. Foto: SCANPIX/EPA/MARCUS BRANDTVis mer

Cacau spiller ikke mot England

Skadebekymring i den tyske troppen.

|||Åttedelsfinaler direkte i VM-studio fra kl. 16.

Tysklands brasilianskfødte angriper Cacau kommer ikke til å spille i 8-delsfinalen mot England søndag på grunn av strekk i en magemuskel.

- Skaden gjør at han ikke blir tilgjengelig for søndagens kamp, bekrefter den tyske landslagssjefen Oliver Bierhoff.

Etter å ha måttet stå over en kamp kommer trolig veteranen Miroslav Klose til å gå inn på Cacaus plass i kampen mot England. Men det er ikke bare Cacau som skaper problemer for den tyske lagledelsen, for det er fortsatt usikkerhet rundt midtbanespilleren Bastian Schweinsteiger og forsvareren Jerome Boateng.

Begge var gjennom tester lørdag morgen før avreisen til Bloemfontein, hvor den viktige kampen mot engelskmennene skal spilles.

Dersom ikke Schweinsteiger kan spille vil det være en skikkelig nedtur for tyskerne, og det er liten tvil om at det vil svekke sjansene til å slå England betraktelig.

Det virker også mest sannsynlig at 20-åringen Toni Kroos kommer til å få sin virkelig ilddåp i det tyske VM-laget dersom Schweinsteiger ikke kan spille, for alt tyder på at Kroos da kommer til å gå inn på Schweinsteigers plass.

For Englands del, er det imidlertid gode nyheter på skadefronten. Midtstopper Ledley King er tilbake i trening igjen etter skaden han pådro seg mot USA. Dessuten er Jamie Carragher igjen tilgjengelig etter å ha måttet sone karantene mot Slovenia sist.

(NTB)