Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cagliari nektet å spille for tomme tribuner

Dermed ble kamp mot Roma avlyst.

VIL HA TILSKUERE: Cagliaris kamp mot Roma er avlyst etter at Cagliari ikke fulgte pålegg fra fotballforbundet. Her feirer blant annet Marco Sau scoring mot Palermo. Foto: EPA/MIKE PALAZZOTTO
VIL HA TILSKUERE: Cagliaris kamp mot Roma er avlyst etter at Cagliari ikke fulgte pålegg fra fotballforbundet. Her feirer blant annet Marco Sau scoring mot Palermo. Foto: EPA/MIKE PALAZZOTTO Vis mer

Cagliaris hjemmekamp mot Roma i serie A søndag ble avlyst etter at klubben nektet å følge et pålegg om å spille den for tomme tribuner.

Lokale myndigheter på Sardinia avgjorde sent lørdag kveld at de ikke ville tillate kampen spilt, og ligaen bekreftet søndag at kampen er utsatt.

Cagliari har flyttet til en arena i utkanten av byen, men myndighetene mener at stadion ikke tilfredsstiller kravene for å avvikle fotballkamper med tilskuere på plass. Klubben ble pålagt å spille helgens kamp for tomme tribuner.

Lørdag la fotballklubben likevel ut en melding på sitt nettsted der tilhengerne ble invitert til å komme på kamp søndag. Myndighetene innkalte derfor til krisemøte og beordret kampen avlyst.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media