Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cahill beklager håndjern-feiring

Voldsofferets mor reagerte.

(Dagbladet.no): Everton-spiller Tim Cahill beklager feiringen der han lot som han hadde på seg håndjern. Gesten var til ære for broren, som nylig ble dømt til seks års fengsel for en grov voldsepisode.

- Det var en spontan og følelsesmessig reaksjon, men jeg mente bare å signalisere til broren min at jeg tenkte på ham og savnet ham. Jeg beklager av hele mitt hjerte om jeg har såret noen, sier han ifølge BBC.

Det vakte sterke reaksjoner da han feiret Evertons ledermål mot Portsmouth søndag ved å holde hendene sammen som om de var i håndjern.

- Feiringen var for storebroren min, fortalte australieren til Sky Sports etter kampen.

Grovt overfall

Broren Sean Cahill ble tidligere i år fengslet for seks år for et grovt overfall utenfor en nattklubb i London 2004.

Offeret for overfallet, Christopher Stapley, ble delvis blindet på det ene øyet. I dagens utgave av Daily Mail forteller moren Pamela Stapley at hun ikke hadde sett feiringen.

- Vi vil bare komme oss videre. Chris vet ikke om det som skjedde på fotballbanen, og jeg vil ikke at han skal vite det, sier hun til avisa ifølge Australian Associated Press.

HÅNDJERN: Denne feiringen vakte sterke reaksjoner. Nå beklager Everton-spiller Tim Cahill dersom han har såret noen. Foto: Anna Gowthorpe, AP/Scanpix
HÅNDJERN: Denne feiringen vakte sterke reaksjoner. Nå beklager Everton-spiller Tim Cahill dersom han har såret noen. Foto: Anna Gowthorpe, AP/Scanpix Vis mer

- Svært uansvarlig

Everton har forsvart Cahill med at målfeiring er en «personlig sak». Men reaksjonene har vært sterke.

- Som en sportsstjerne i offentlighetens søkelys, er Tim Cahills handling svært uansvarlig, sier politimann Will Hope ved Metropolitan Police som etterforsket saken mot storebror Cahill.

Overvåkningsbilder avslørte at Sean Cahill sparket offeret i hodet mens han lå på bakken.

STERKE FØLELSER: Tim Cahill har slitt med formen, og har også fortalt at det har vært en tung tid etter at broren ble dømt i november og fengslet i januar. Etter scoringen søndag reagerte han sterkt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media