SKIFTER BEITE: Gary Cahill går endelig fra Bolton Wanderers til Chelsea.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
SKIFTER BEITE: Gary Cahill går endelig fra Bolton Wanderers til Chelsea.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLISVis mer

Cahill endelig på plass for Chelsea

- Går ikke an å avslå slike tilbud.

England-forsvarer Gary Cahill (26) har omsider fullført overgangen fra Bolton til Chelsea etter dager med forhandlinger.

- Chelsea er en diger klubb, en klubb som jakter etter å vinne trofeer sesong etter sesong. Det er en stor mulighet for meg å ta del i det. Det går ikke an å avslå slike tilbud, sier Cahill, som skal ha kostet klubben 65 millioner kroner.

Mannen med sju landskamper for England får igjen sjansen til å bli satt i tospann med England-kaptein John Terry i Chelsea-forsvaret.

Han erstatter brasilianske Alex, som har bedt om klubbskifte på grunn av mangel på førstelagsfotball. Alex kan være på vei til Queens Park Rangers. Cahill må kjempe mot en annen brasilianer, David Luiz, om plassen ved siden av Terry.

Samtidig må Cahill kjempe for en plass i England EM-tropp.

Cahill kom til Bolton fra Aston Villa i 2008. Han har utviklet seg til å bli en klassemidtstopper selv om Owen Coyles nyopprykkede mannskap har slitt i bunnen av tabellen denne sesongen.

Forhandlingene om å kjøpe Cahill ut av kontrakten trakk ut ettersom også Tottenham var på banen og viste interesse for spilleren.

(NTB)