Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cahill innrømmer: - Følelsen vi har om dagen er ikke veldig god

Chelsea-stopperen vil at trenden skal snu.

DÅRLIG SESONGSTART: Chelsea har startet årets sesong elendig. Gary Cahill (29) mener laget ikke har hatt hellet med seg. Chelsea-stopperen er fast bestemt på at trenden skal snu. Foto: Reuters / Carl Recine
DÅRLIG SESONGSTART: Chelsea har startet årets sesong elendig. Gary Cahill (29) mener laget ikke har hatt hellet med seg. Chelsea-stopperen er fast bestemt på at trenden skal snu. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea har startet årets sesong elendig. Gary Cahill (29) mener laget ikke har hatt hellet med seg. Chelsea-stopperen er fast bestemt på at trenden skal snu.

Regjerende Premier League-mester Chelsea ligger helt nede på 16.-plass i serien etter åtte spilte serierunder. Gary Cahill innrømmer at den svake formen plager ham veldig.

- Følelsen vi har om dagen er ikke veldig god. Vi vil ikke ha det slik. Jeg og alle andre i klubben er fast bestemt på at dette skal snus, sier Cahill til Sky Sports.

29-åringen mener Fru Fortuna har vendt Chelsea ryggen i det siste.

- Hellet er ikke på vår side for tiden. Men man er nødt til å skape sin egen flaks. Vi må prestere, poengterer midtstopperen, som var kaptein i Englands 2-0-seier mot Estland i forrige uke.

- Det var et stort øyeblikk for meg og familien min. Det var et øyeblikk jeg aldri vil glemme, fastslår Chelsea-spilleren.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!