DÅRLIG SESONGSTART: Chelsea har startet årets sesong elendig. Gary Cahill (29) mener laget ikke har hatt hellet med seg. Chelsea-stopperen er fast bestemt på at trenden skal snu. Foto: Reuters / Carl Recine
DÅRLIG SESONGSTART: Chelsea har startet årets sesong elendig. Gary Cahill (29) mener laget ikke har hatt hellet med seg. Chelsea-stopperen er fast bestemt på at trenden skal snu. Foto: Reuters / Carl RecineVis mer

Cahill innrømmer: - Følelsen vi har om dagen er ikke veldig god

Chelsea-stopperen vil at trenden skal snu.

Chelsea har startet årets sesong elendig. Gary Cahill (29) mener laget ikke har hatt hellet med seg. Chelsea-stopperen er fast bestemt på at trenden skal snu.

Regjerende Premier League-mester Chelsea ligger helt nede på 16.-plass i serien etter åtte spilte serierunder. Gary Cahill innrømmer at den svake formen plager ham veldig.

- Følelsen vi har om dagen er ikke veldig god. Vi vil ikke ha det slik. Jeg og alle andre i klubben er fast bestemt på at dette skal snus, sier Cahill til Sky Sports.

29-åringen mener Fru Fortuna har vendt Chelsea ryggen i det siste.

- Hellet er ikke på vår side for tiden. Men man er nødt til å skape sin egen flaks. Vi må prestere, poengterer midtstopperen, som var kaptein i Englands 2-0-seier mot Estland i forrige uke.

- Det var et stort øyeblikk for meg og familien min. Det var et øyeblikk jeg aldri vil glemme, fastslår Chelsea-spilleren.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram