Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cahill kan bli Villas-Boas' første Chelsea-kjøp

Topper dagens ryktebørs fra Premier League.

KAN BLI KONKURRENTER: Bolton-stopper Gary Cahill (t.v.) kan bli André Villa-Boas første kjøp som Chelsea-sjef. Da må i så fall Branislav Ivanovic og co belage seg på enda tøffere konkurranse om plassene.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
KAN BLI KONKURRENTER: Bolton-stopper Gary Cahill (t.v.) kan bli André Villa-Boas første kjøp som Chelsea-sjef. Da må i så fall Branislav Ivanovic og co belage seg på enda tøffere konkurranse om plassene.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Liverpool har på sine hjemmesider tatt seg bryet med å sette galskapen som kalles «silly season» i perspektiv:

Scouserne har den siste måneden blitt satt i forbindelse med intet mindre enn 66 spillere.

Bare én av dem, Jordan Henderson, kommer beviselig til å ikle seg helrødt når sesongen sparkes i gang om halvannen måned.

Med det i bakhodet, gyver vi ukritisk løs på dagens ryktebørs.

André Villas-Boas har ikke vært Chelsea-manager lenge, men det forventes allerede nå at han skal begynne å sette sitt personlige stempel på laget foran kommende sesong.

En midtstopper - type britisk - skal stå høyt på ønskelista, og aller øverst, skal man tro Daily Mail: Boltons engelske landslagsmann Gary Cahill. De kan imidlertid vente seg konkurranse fra Tottenham og Arsenal, som er blant beundrerne.

IKKE EN DAG UTEN: Arsenals (misfornøyde?) duo Cesc Fabregas (t.h.) og Samir Nasri dominerer som vanlig overskriftene i engelske aviser.Foto: SCANPIX/REUTERS/ Eddie Keogh
IKKE EN DAG UTEN: Arsenals (misfornøyde?) duo Cesc Fabregas (t.h.) og Samir Nasri dominerer som vanlig overskriftene i engelske aviser.Foto: SCANPIX/REUTERS/ Eddie Keogh Vis mer

17 millioner pund (cirka 146 millioner kroner) skal pengefolket på Stamford Bridge mene han er verdt. Det er et beløp i samme størrelsesorden som det Manchester United betalte for Phil Jones på forsommeren.

Nytt Birmingham-raid Britiske midtstoppere er en ettertraktet salgsvare denne sommeren, virker det som.

Scott Dann har fra tid til annen figurert i denne spalten. Nå er det Sunderland som skal sitte i førersetet i kampen om den høyreiste forsvarsklippen etter at både Liverpool og Stoke har hatt følere ute, skriver The Guardian.

Steve Bruce har allerede berget to spillere fra den synkende Birmingham-skuta - Craig Gardner og Sebastian Larsson - og vurderer nå om han skal hente den tredje fra en klubb hvor manager og spillere flykter, mens eieren er arrestert for skatteunndragelse.

Real inn i Fabregas-kampen «Dagen er ikke helt den samme uten» er et slagord brukt av en av Dagbladets konkurrenter - hvis navn vi ikke nevner - i løssalgsmarkedet.

Det er et slagord som lar seg overføre også til ryktebørsen, der man som vanlig ikke kommer unna spekulasjoner rundt framtida til Cesc Fabregas og Samir Nasri.

Arsenal sliter med å få Barcelona til å legge nok penger på bordet til å la seg friste til et salg, men nå kan kanskje katalanernes erkerival, Real Madrid, få fortgang i sakene.

Ifølge den Spania-baserte Sky Sports-journalisten Graham Hunter har hovedstadsklubben vært i kontakt med London-klubben vedrørende Fabregas, og de skal være villige til å betale 50 millioner euro (cirka 390 millioner kroner), noe som skal ligge langt nærmere Arsenals prisforlangende for sin kaptein, skriver Sky Sports.

INGEN PREMIER LEAGUE-HIT? Marokkaneren Adel Taarabt (t.v.) var drivkraften bak QPRs opprykk, men med nyrike og kjøpskåte PSG  lurende i kulissene, kan Premier League gå glipp av en potensiell profil kommende sesong.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ABDELHAK SENNA
INGEN PREMIER LEAGUE-HIT? Marokkaneren Adel Taarabt (t.v.) var drivkraften bak QPRs opprykk, men med nyrike og kjøpskåte PSG lurende i kulissene, kan Premier League gå glipp av en potensiell profil kommende sesong.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ABDELHAK SENNA Vis mer

Da har man selvfølgelig ikke tatt hensyn til at katalaneren Fabregas er flasket opp i La Masia og at moderklubben er det eneste som kan lokke ham vekk fra Emirates.

Chelsea snuser på Nasri Samir Nasri har åpenbart ikke de samme samvittighetskvalene, for mandag kommer han nemlig til å fortelle Arsene Wenger at han vil bli solgt, og at han foretrekker å selges til Manchester United - iallfall om The Mirror har sitt på det tørre, men det er langt fra sikkert.

Daily Mail skriver også at Manchester United er favoritter til å sikre seg den elegante franskmannen, men bringer i likeht med The Guardian inn et tilleggsmoment:

Chelsea.

Sistnevnte mener å vite at Nasri vil være et alternativ dersom flørtingen med Luka Modric ikke leder til et varig forhold, mens førstnevnte legger ikke den slags føringer.

Tyrkisk interesse Mens Arsenal aller nødigst vil miste Nasri og Fabregas i samme overgangsvindu virker det ikke som om det har noen prioritet å tviholde på den glemte russer, Andrej Arsjavin, særlig med Gervinho på vei inn. The Sun spekulerer i at Tyrkia og Galatasaray kan bli neste stoppested.

Apropos Istanbul og fotball: Selv om Scott Parker ble stemt fram som årets spiller av engelske sportsjournalister i vår, vasser ikke West Ham-profilen tilbud fra klubber på «Balløya».

Fenerbache er derimot interessert, og skal ifølge The Mirror ha fått et bud på 10 millioner pund (cirka 86 millioner kroner) akseptert, men den engelske landslagsspilleren mener spill i Tyrkia og et normalt familieliv er uforenlig, og blir sittende på gjerdet til den rette skulle komme ham til unnsetning.

Taarabt til PSG? Adel Taarabt var hovedrivkraften bak QPRs opprykk til Premier League. Marokkaneren er spådd en lysende framtid, og var en mann å se opp for kommende sesong, men nå kan det hende at det engelsk fotball blir en attraksjon fattigere.

«VIL INGEN HA MEG?» Scott Parker ble stemt fram som årets spiller i England av sportsjournalistene. Likevel er det ingen engelske klubber som ser ut til å gjøre noen fremstøt mot West Ham-spilleren. Det har imidlertid Fenerbache gjort, men Istanbul frister ikke Parker.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang Tan
«VIL INGEN HA MEG?» Scott Parker ble stemt fram som årets spiller i England av sportsjournalistene. Likevel er det ingen engelske klubber som ser ut til å gjøre noen fremstøt mot West Ham-spilleren. Det har imidlertid Fenerbache gjort, men Istanbul frister ikke Parker.Foto: SCANPIX/AP Photo/Sang Tan Vis mer

Nyrike PSG skal ha lagt inn et bud på 13,5 millioner pund (cirka 115 millioner kroner), skriver Independent. Skulle QPR takke ja til tilbudet, må de imidlertid dele en stor slump av overgangssummen med Taarabts tidligere klubb Tottenham.

Fordelingsnøkkelen er 60 prosent til QPR og 40 prosent til Spurs. Taarabt selv er sitert på at han er misfornøyd med kontraktsbetingelsene på Lofthus Road, og kan fort la seg friste av en lønnsøkning og flytting til den franske hovedstaden.

NYTT BIRMINGHAM-RAID: Sunderland-manager Steve Bruce har reddet både Sebastian Larsson og Craig Gardner fra den synkende Birmingham-skuta. Nå snuser han også på Scott Dann, men kan vente seg tøff konkurranse.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS
NYTT BIRMINGHAM-RAID: Sunderland-manager Steve Bruce har reddet både Sebastian Larsson og Craig Gardner fra den synkende Birmingham-skuta. Nå snuser han også på Scott Dann, men kan vente seg tøff konkurranse.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer