Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cahill kan miste VM

Australia kan komme til å måtte unnvære Evertons Tim Cahill i sommerens verdensmesterskap i fotball på grunn av en skade.

I dag ble det klart at England-proffen er ute i seks uker med båndskader i det ene kneet. Det er dårlig nytt for landslagssjef Guus Hiddink.

Cahill skadet seg i seriekampen mot Birmingham lørdag etter å ha kollidert med Damien Johnson. Everton-spilleren ble umiddelbart byttet ut.

– Tim var til undersøkelse tirsdag, og den bekreftet at han har en sene bak i kneet som er delvis avrevet, sa Evertons fysioterapeut Mick Rathbone i dag.

Cahill mister definitivt Evertons to siste seriekamper denne sesongen.

Australia åpner VM mot Japan 12. juni.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling