JUBEL: Lagkameratene jubler med Gary Cahill under kampen mot Barcelona. Foto: EPA / MICHAEL REYNOLDS / NTB Scanpix
JUBEL: Lagkameratene jubler med Gary Cahill under kampen mot Barcelona. Foto: EPA / MICHAEL REYNOLDS / NTB ScanpixVis mer

Cahill og Courtois helter da Chelsea slo Barcelona på straffer

I Washington.

Gary Cahill og Thibaut Courtois ble Chelseas helter da den engelske klubben slo den regjerende trippelmesteren Barcelona på straffer i Washington i en treningskamp natt til onsdag.

Cahill fikset 2-2 like før slutt, og i den påfølgende straffesparkkonkurransen reddet Courtois forsøket fra Gerard Pique.

Chelsea vant straffesparkkonkurransen 4-2. Loïc Rémy scoret på den avgjørende straffen.

- Straffesparkkonkurransen betyr ingen ting for oss og ingen ting for Barcelona. Dette handlet ikke om seier eller tap. De spilte for å trene, det samme som oss, sa Chelsea-manager José Mourinho etter kampen.

Den regjerende engelske ligamesteren tok ledelsen etter en strålende soloprestasjon av Eden Hazard etter ti minutter, men i annen omgang snudde Luis Suárez og Sandro Ramirez kampen til fordel for Barcelona.

2-1 så ut til å bli sluttresultatet, men etter 86 minutter utnyttet Cahill en keepertabbe og headet inn utligningen.

Han ble også slått i hodet av en utrusende Jordi Masip, og måtte forlate banen. I tillegg måtte Diego Costa gå ut på grunn av smerter på baksiden av låret, noe spissen har slitt voldsomt med.

- Han fikk litt føling, men vi må vente og se, sa Mourinho, som la til at Cahill kommer til å bli klar til søndagens Community Shield-kamp mot Arsenal på Wembley.

I tillegg til Pique, bommet også Alan Halilovic fra straffemerket. Samtlige Chelsea-spillere scoret på sine forsøk.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram