Cahill og Courtois helter da Chelsea slo Barcelona på straffer

I Washington.

JUBEL: Lagkameratene jubler med Gary Cahill under kampen mot Barcelona. Foto: EPA / MICHAEL REYNOLDS / NTB Scanpix
JUBEL: Lagkameratene jubler med Gary Cahill under kampen mot Barcelona. Foto: EPA / MICHAEL REYNOLDS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gary Cahill og Thibaut Courtois ble Chelseas helter da den engelske klubben slo den regjerende trippelmesteren Barcelona på straffer i Washington i en treningskamp natt til onsdag.

Cahill fikset 2-2 like før slutt, og i den påfølgende straffesparkkonkurransen reddet Courtois forsøket fra Gerard Pique.

Chelsea vant straffesparkkonkurransen 4-2. Loïc Rémy scoret på den avgjørende straffen.

- Straffesparkkonkurransen betyr ingen ting for oss og ingen ting for Barcelona. Dette handlet ikke om seier eller tap. De spilte for å trene, det samme som oss, sa Chelsea-manager José Mourinho etter kampen.

Den regjerende engelske ligamesteren tok ledelsen etter en strålende soloprestasjon av Eden Hazard etter ti minutter, men i annen omgang snudde Luis Suárez og Sandro Ramirez kampen til fordel for Barcelona.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

2-1 så ut til å bli sluttresultatet, men etter 86 minutter utnyttet Cahill en keepertabbe og headet inn utligningen.

Han ble også slått i hodet av en utrusende Jordi Masip, og måtte forlate banen. I tillegg måtte Diego Costa gå ut på grunn av smerter på baksiden av låret, noe spissen har slitt voldsomt med.

- Han fikk litt føling, men vi må vente og se, sa Mourinho, som la til at Cahill kommer til å bli klar til søndagens Community Shield-kamp mot Arsenal på Wembley.

I tillegg til Pique, bommet også Alan Halilovic fra straffemerket. Samtlige Chelsea-spillere scoret på sine forsøk.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer