<strong>KJAPPING:</strong> Tim Cahill (t.v) skrev historie i kampen mot Houston Dynamo og forsvarsspiller Jermaine Taylor i går. 1-0-scoringen hans for New York Red Bull var det raskeste i ligaen noen sinne. Foto: Houston Chronicle / NTB Scanpix
KJAPPING: Tim Cahill (t.v) skrev historie i kampen mot Houston Dynamo og forsvarsspiller Jermaine Taylor i går. 1-0-scoringen hans for New York Red Bull var det raskeste i ligaen noen sinne. Foto: Houston Chronicle / NTB Scanpix Vis mer

Cahill scoret tidenes raskeste MLS-mål

Hvor lang tid tror du det tok? Åtte sekunder? 27 sekunder? 74 sekunder?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon


Tim Cahill ble historisk da han sendte New York i ledelsen borte mot Houston Dynamo i MLS søndag.

Det tok bare åtte sekunder. Like etter avspark lobbet Dax McCarty en flott ball til Cahill, som dempet den og scoret forbi en forfjamset Houston-keeper Tally Hall.

Scoringen var det raskeste i Major League Soccer noensinne.

Den tidligere Everton-spissen slo den gamle MLS-rekorden med tre sekunder.

New York var det klart beste laget i Houston. I annen omgang la Ibrahim Sekagya og Bradley Wright-Phillips på til 2-0 og 3-0.

New York topper Eastern Conference med 56 poeng. Klubben er sammen med Sporting Kansas City allerede sluttspillklare fra avdelingen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer