Calderón tar æren for Ronaldo-overgangen

- Ble enige i fjor, sier Reals eks-president.

- VAR ENIGE I FJOR: Den tidligere Real Madrid-presidenten Ramón Calderón sier i dag at alle involverte parter var enige om Ronaldos overgang allerede i fjor, men at det ble besluttet å vente til etter sesongen. Foto: Pierre-Phillippe Marcou, AFP/Scanpix
- VAR ENIGE I FJOR: Den tidligere Real Madrid-presidenten Ramón Calderón sier i dag at alle involverte parter var enige om Ronaldos overgang allerede i fjor, men at det ble besluttet å vente til etter sesongen. Foto: Pierre-Phillippe Marcou, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Først i dag bekreftet Manchester United at de har takket ja til et bud fra Real Madrid på omkring 830 millioner kroner (80 millioner pund) for Cristiano Ronaldo.Den nylig insatte presidenten Florentino Perez har gjort sitt for å ta æren for det, men nå er eks-president Ramón Calderón på banen for å ta æren for overgangen.

- Sist sesong bestemte United seg for ikke å gjøre det, fordi de mente det var for tidlig, og alle var enige om å ta det denne sesongen, sier Calderon ifølge Sky Sports.

Måtte gå avCalderón var mannen som tilsynelatende irriterte vettet av Alex Ferguson i fjor sommer. Kanskje så kraftig at han snarere hindret en overgang enn at han hjalp den.

I januar ble han presset til å gå av som klubbpresident etter stemmejuks på klubbens generalforsamling i desember.

I april skrev The Guardian om en eksisterende avtale mellom Real Madrid og Manchester United. De hevdet også at nettopp Calderóns eplekjekke stil i fjor fikk United til å gå i vranglås.

Halvannen uke seinere fortalte Calderón at Real alt hadde en avtale i boks om å signere en av verdens beste spillere, uten at han ville si portugiserens navn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer