Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Calvin Klein vil ha Ljungberg

Motehuset Calvin Klein tilbyr den svenske Arsenal-spilleren Fredrik Ljungberg millionkontrakt som modell.

Fredrik Ljungberg er på ferie, men likevel ramler milliontilbudene inn. I går fortalte Daily Star at Calvin Klein tilbyr Arsenals midtbanespiller en feit kontrakt for å ta steget inn i motebransjen.

Opplysningen bekreftes av Fredrik Ljungbergs agentur Ljung Promotion, skriver Expressen.

Den svensk-danske toppmodellen Anine Bing - kjæresten til Southampton-spiller Anders Svensson - mener Ljungberg bare må slå til på tilbudet.

- Det er en drømmekontrakt. Det er veldig stort, noe av det største man kan gjøre. Calvin Klein skaper trender, det blir sikkert en suksess med Ljungberg, sier hun til Expressen.

Også hos Calvin Klein mener de - selvsagt - at Ljungberg bør slå til.

- Freddie har et klassisk godt utseende og er nyskapende i klesstilen. Han kan helt sikkert bli en kjempehit som modell, sier en kilde i motehuset.

Calvin Klein har fra før filmskuespilleren Mark Wahlberg og supermodellen Kate Moss blant sine høyest profilerte modeller.

STILBEVISST: Fredrik Ljungberg stiller stadig med nye frisyrer og hårfarger, og får skryt for klesstilen. Nå har Calvin Klein latt seg sjarmere av Arsenal-svensken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media