REISER HJEM TIL SENEGAL:Moldes Abdou Karim Camara (t.v.) får ikke flere sjanser av Ole Gunnar Solskjær. Her i duelli duell med Trond Olsen (Viking). Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
REISER HJEM TIL SENEGAL:Moldes Abdou Karim Camara (t.v.) får ikke flere sjanser av Ole Gunnar Solskjær. Her i duelli duell med Trond Olsen (Viking). Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Camara ferdig i Molde

Utviklet seg ikke som Solskjær trodde.

Karim Camara er løst fra kontrakten sin med Molde. 20-åringen har reist hjem til Senegal.

Camara tilbrakte halvannet år i Molde og fikk sju kamper i eliteserien. Han hadde opprinnelig kontrakt til sommeren 2014, skriver Romsdals Budstikke.

- Karim har reist hjem og er fristilt fra kontrakten sin med oss. Han har ikke utviklet seg slik vi trodde, og vi har ikke klart å få det beste ut av Karim. Derfor er det bedre at han får starte karrieren sin på nytt i Senegal, sier manager Ole Gunnar Solskjær.

Sean Cunningham er også vei bort fra klubben. Han kom til Molde før 2011-sesongen og ble leid ut til Stabæk i fjor.

- Sean har fortsatt kontrakt med MFK, men han har prøvespilt for flere klubber som viser interesse. Nylig var han i FC Vaduz, som spiller i Sveits. Jeg tror han får seg en ny arbeidsgiver når overgangsvinduet åpner, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

(NTB)