Camara sikter mot Europa

Liverpool må klare seg uten stjernespissene Michael Owen og Robbie Fowler i de nærmeste ukene. Det betyr mye ansvar på Titi Camaras skuldre når Liverpool møter topplagene på rekke og rad. Først ut er Leeds.

Titi Camara spiller spiss sammen med nederlandske Erik Meijer når Liverpool i dag tar i mot serietoer Leeds hjemme på Anfield. Det er den første av fire toppkamper for de rødkledde. De neste tre Premier League-rundene venter nemlig Arsenal, overraskelseslaget Sunderland og Manchester United. # - Det er gøy å være involvert i slike kamper. Å spille mot Leeds, Arsenal, United og Sunderland er viktig for å teste egne kvaliteter. Det dreier seg ikke om press. I en stor klubb er det alltid press. Jeg fokuserer alltid på å vinne kamper, score mål og å spille fri medspillere, sier Camara til SkySports.

Slår topplagene?

Liverpool ligger nå ni poeng bak serieleder Manchester United som i tillegg har hn kamp mindre spilt, men Camara har stor tro på at Liverpool kan kvalifisere seg til Champions League.

- Om vi klarer å kvalifisere oss for Champions League avhenger av de neste fire kampene. Hvis vi vinner hjemme mot Leeds og Sunderland og tar ett poeng i hver av bortekampene mot Arsenal og Manchester United, er mye gjort.

Sju mål

Camara ble kjøpt inn fra den fransk toppklubben Marseille før denne sesongen. Hittil har han scoret sju mål for Liverpool - seks i ligaen og ett i FA-cupen. Camara startet sesongen godt, men varierer fortsatt fra det spektakulære til helt i motsatt ende av skalaen.

- I desember var jeg ikke på mitt beste, men jeg føler meg bedre nå.

Manager Houllier frykter ikke at Camara vil savne kollegaene Owen og Fowler på topp.

- Å spille uten Michael og Robbie burde ikke være noe problem for Titi. Det er en god sjanse for ham - og Titi må takle det på den måten. Han hadde en liten knekk, men nå er han på vei tilbake, sier Houllier.

  • Liverpool har bare sluppet inn 20 mål denne sesongen. I angrep går det ikke like bra, 34 nettkjenninger er 16 mål mindre enn serielederen.