Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Camilla Andersen takker håndballen

Camilla Andersen takker håndballen for at hun har kommet seg gjennom de siste 12 månedene.

Oppstart av eget reisebyrå, dødsfall i den nærmeste familien og samlivsbruddet med den norske lagvenninnen Mia Hundvin har tatt på, men det har ikke vist seg ute på banen.

Camilla Andersen er blant favorittene til å bli kåret til årets spiller i dansk håndball, og lørdag har hun muligheten til å bli dansk mester for første gang i karrieren. Hennes lag Slagelse er én seier unna mot Ikast for å klare den bedriften.

- Jeg vet ikke hvordan jeg har fått det til å fungere. Mitt privatliv har vært lettere kaotisk, og det har vært et press mot reisebyrået mitt. Men håndballen har gitt meg ro, og det er kanskje derfor det har gått så fint, sa Camilla Andersen etter seieren over Ikast i den første DM-finalen torsdag.

Hun innrømmer at det ikke har vært lett etter bruddet med Hundvin. I tillegg kom dansk presse med usann historie om at hun har skaffet seg ny kjæreste.

- Det har vært hardt å se på Mia hver dag i trening og kamp, og det er hardt å bli jaget av fotografer og journalister på vei ut og inn av bilen. Men både jeg og Mia er profesjonelle, og vi vil ikke skape problemer for andre. Nå er det gått litt tid, og tiden leger alle sår, sa 29-åringen.

(NTB-Ritzau)

<B>HAR HATT DET TØFT: </B>Camilla Andersen (t.v.)takker håndballen for at hun har kommet seg vel gjennom de siste 12 månedene, hvor blant annet bruddet med Mia Hundvin (t.h.) har tatt hardt på. <br>Foto: THORKILD AMDI/SCANPIX
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media