Håndball:

Camilla Herrem: - Savnet er stort. Ting skjer ikke alltid som vi håper på

Flytter hjem til Sola etter ett år i makedonske Vardar. Der gjenforenes hun med familie, ektemann, hund og venner.

VIL SKINNE I SOLA: Camilla Herrem skal spille i Sola den neste sesongen. Først vil hun vinne Champions League med Vardar. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
VIL SKINNE I SOLA: Camilla Herrem skal spille i Sola den neste sesongen. Først vil hun vinne Champions League med Vardar. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg gleder meg veldig til å komme hjem.

I dag kom nyheten om at Camilla Herrem (30) flytter hjem til Norge og Sola HK. Herrem er for tiden Champions League-aktuell med storklubben Vardar fra Makedonia, men reiser til barndomsklubben etter sesongen.

- Akkurat nå føles det veldig godt og jeg kan senke skuldrene litt. Det har vært et fantastisk år i Vardar, men nå var det på tide å komme seg hjem, sier Herrem til Dagbladet i kveld.

- Hvorfor reiser du hjem nå?

- Savnet er stort og ting skjer ikke alltid som du håper på. Jeg håpet at Steffen (Stegavik) og jeg skulle bo her sammen. Situasjonen endret seg fra hvordan det så ut før jeg reiste, og slik det er nå. Planen var at Steffen skulle bli med ned hit og spille, men da det ikke skjedde, måtte jeg bli igjen alene, sier Herrem.

Tre land

Herrem og Stegavik giftet seg i 2013 - men har bodd mye fra hverandre de siste åra da landslagskanten har spilt i Danmark, Romania og Makedonia. Stegavik spiller nå i Nærbø i Rogaland og paret blir dermed gjenforent i hjemlige omgivelser.

- Vardar er en fantastisk klubb og jeg vil savne blant annet Champions League. Jeg føler likevel det er på tide å slå seg til ro, sier Herrem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer