Håndball-VM:

Camilla Herrem om det rørende møtet: - Betyr alt for meg

Før finalen.

FINT MØTE: Carl Otto Herrem og Camilla Herrem klemmer hverandre etter seieren i kampen mellom Nederland og Norge i Barclay Arena.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FINT MØTE: Carl Otto Herrem og Camilla Herrem klemmer hverandre etter seieren i kampen mellom Nederland og Norge i Barclay Arena. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Norge - Frankrike kl. 17.30

HAMBURG (Dagbladet): Norge er klare for VM-finale i ettermiddag og for Camilla Herrem (31) ble det et gledelig gjensyn før den niende og siste kampen. Til sluttspillet kom nylige far Carl Otto reisende for å se på dattera. Det resulterte i et rørende øyeblikk etter semifinalen mot Nederland.

- Familie betyr alt for meg, sier Camilla Herrem til Dagbladet.

Dagbladet viste fram bilder av en klemmende Herrem fra minuttene etter seieren mot Nederland. Det fikk fram gliset hos jenta fra Sola.

- Jo, jeg blir litt rørt, sier hun

Trygghet

I høst ble Carl Otto Herrem akutt syk med en blodpropp i den ene lungen. Nå er han bra igjen og heier datter og lagvenninner fram mot gull.

- Det er spesielt å ha familien til stede. Vi har jo ikke sett dem siden tidlig i november. Derfor er det godt å finne dem på tribunen, hilse på og kanskje snakke litt sammen, sier Camilla Herrem.

Carl Otto har reist verden rundt og sett håndballjentene spille. Faren har vært på alle mesterskap datteren har spilt (13) med unntak av ett (OL i fjor), ifølge NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer