Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Camilla Herrem skifter klubb: - Shit, jeg måtte si ja. Jeg blir jo ikke yngre

Har signert toårskontrakt med HC Vardar fra Makedonia.

(Dagbladet): Camilla Herrem har signert for HC Vardar og skal spille for storklubben fra og med neste sesong. Den norske håndballstjerna har signert en toårskontrakt som binder henne til klubben til sommeren 2018, får Dagbladet opplyst i en pressemelding.

- Jeg har tenkt mye på dette. Det er godt å endelig ha bestemt seg. Det har tappet litt energi, men nå kan jeg slappe litt mer av fremover, forteller Herrem til Dagbladet.

- Da muligheten dukket opp, tenkte jeg: «Shit, jeg blir jo ikke akkurat yngre. Jeg må si ja. Denne muligheten må jeg gripe.» Her har jeg muligheten til å vinne Champions League. Det er det som er drømmen, forteller 29-åringen.

Vil vinne Champions League Kantspilleren fikk ikke forlenget sin kontrakt med danske TVIS Holstebro i desember, all den tid klubben nedjusterte sine budsjetter.

Herrem gjorde imidlertid seg svært attraktiv for andre klubber gjennom å bidra til at Norge ble verdensmestere i håndball samme måned.

Interessen for Herrem har vært stor etter dette. Nå har hun altså bestemt seg for hva neste stoppested blir. Makedonske HC Vardar er en europeisk toppklubb som har vært i Final Four i Champions League begge de siste to sesongene.

- Jeg har aldri spilt i Final Four før. Det høres utrolig kult og magisk ut. Jeg har så lyst å spille der. Jeg vil vinne Champions League, forteller Herrem.

- Jeg får her muligheten til å spille sammen med noen av verdens beste spillere. Jeg vil tro at alle har felles mål: å gå helt til topps i Champions League. Det har vært en drøm for meg i mange år.

Flytter til Skopje I Vardar blir hun lagvenninne med en rekke internasjonale stjerner. Til Dagbladet forteller Herrem at hun gleder seg til å spille sammen med dem.

- Jeg kjenner dem ikke godt, men jeg har jo spilt mot mange av dem. Det virker som en fin gjeng. Jeg tror dette skal bli veldig bra, forteller gladjenta.

Herrem gleder seg også til å flytte til Skopje.

- Det er en stor by, så det skal ikke være noe problem å finne på noe. Samtidig er det det sportslige som er viktigst. Det meste av tiden går til å trene, spise og sove, forteller hun.

- Jeg er fornøyd med den økonomiske avtalen, men først og fremst handler dette om å realisere sportslige drømmer. Dette er en stor og profesjonell klubb som jeg gleder meg til å spille for, sier Herrem og smiler.

- En barriere for Vardar Herrems nye trener, Indra Kastratovic, skryter av den norske nysigneringen.

- Jeg er fornøyd med at Vardar bryter ned noen barrierer. Vi blir nå den første klubben fra Makedonia med en norsk håndballspiller. Vi er stolte av at så gode og merriterte spillere velger oss, sier Kastratovic i en pressemelding.

- Det viser bare at Vardar er blitt et interessant sted for alle. Vi har store sportslige ambisjoner og vi vil gjøre alt vi kan for å oppnå dem. Jeg regner med at Camilla raskt vil finne seg til rette og vil oppnå mye suksess i sin tid i Skopje.