Camilla vil ha fred

All oppmerksomheten rundt kjærlighetsforholdet til Mia Hundvin har stresset Camilla Andersen. Nå håper Camilla at hun og Mia får være i fred.

Den danske landslagsstjernen har ikke prestert stort verken på klubblaget Fredriksberg, eller på det danske landslaget den siste tiden. Nå innrømmer Camilla at alt oppstyret rundt forholdet til Tertnes-spilleren Mia Hundvin har merket henne.

- Jeg skal gjerne innrømme at jeg har vært under stort press de siste tre månedene. Det gjør tross alt stort inntrykk når ens privatliv plutselig blir banket opp på forsiden av ukebladene og i den store norske avisen VG, sier Camilla til den danske avisen BT.

- Da kan man nok føle seg litt merkelig til mote, og det har helt klart påvirket min konsenstrasjon omkring håndballen. Derfor har jeg hele tiden bevisst valgt ikke å kommentere mitt forhold til Mia Hundvin, fortsetter den danske stjernen.

For noen uker siden sto Mia Hundvin åpent fram og fortalte om sitt forhold til Camilla, både i norske og danske medier. Intervjuene i de danske avisene reagerte ikke Camilla på, men da de norske fulgte opp ble det vel mye.

- Nå håper jeg bare at vi får være i fred. Det har vært belastende nok, sier Camilla til danske BT.