Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Camilla vil slutte

Den danske håndballspilleren Camilla Andersen vil trekke seg fra landslaget fordi det er blitt for mye oppstyr rundt ekteskapet mellom henne og Mia Hundvin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den danske avisa B.T som skriver at Andersen vil slutte med landslagshåndball. De skriver at hun enten vil trekke seg etter OL, eller etter EM i Romania i desember.

B.T. mener de har sikre kilder, men Andersen vil ikke kommentere opplysningene.

- I tida før OL, og under OL, vil jeg ikke tenke på dette, sier hun.

Det siste året har vært svært tøft for Andersen. Medietrykket ble enormt da forholdet hennes til Mia Hundvin ble offentlig, og ble om mulig enda større da det ble kjent at paret hadde giftet seg. For en måned siden stilte Camilla Andersens opp i Tjeck Magazine, og sa at hun og Mia ønsket seg barn.

- Dette er så privat at jeg ikke har lyst til å snakke om det, sa Mia Hundvin til Dagbladet da hun fikk lese et utdrag av intervjuet.

Camilla Andersen og Mia Hundvin har tidligere truet med å boikotte pressen hvis det ikke blir respektert at de vil ha sitt privatliv i fred.

GIR SEG: Camilla Andersen legger opp etter mediepresset. Her med ryggen til Mia Hundvin under kampen mot Norge.