Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Campbell: - Jeg stagnerte i Spurs

Sol Campbell hevder han stagnerte som spiller de siste sesongene på White Hart Lane. Dermed er temperaturen skrudd ytterligere opp før lokaloppgjøret mellom Tottenham og Arsenal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se skadelista for Premier League

I morgen returnerer den engelske landslagsstopperen til White Hart Lane for første gang siden den kontroversielle bosmanovergangen til erkerival Arsenal i sommer. Til Sky Sports sier Campbell at ønsket om miljøforandring gjorde at han vraket Spurs.

- Jeg hadde vært i Tottenham for lenge og mener jeg stagnerte den siste tida, sier Campbell.

«Judas»

Tottenhamfansen har i lengre tid truet med aksjoner. Både tre minutters stillhet, ballonger med påskriften «Judas» og tallrike plakater har vært diskutert. Campbell forstår fansens reaksjon, men mener han ikke hadde noe reelt valg.

- Jeg trengte en ny utfordring, en ny klubb for å lære meg å mestre et nytt miljø. Rett og slett åpne opp som person, sier Campbell.

- Glem Campbell

Spurs-sjef Glenn Hoddle forsøker å helle vann på bålet, og oppfordrer fansen til å støtte Tottenham - fremfor å rakke ned på Campbell.

- Jeg vil at all energi skal rettes inn mot å støtte laget i samtlige 90 minutter. Målet vårt er å slå Arsenal - gjør vi det går vi forbi dem på tabellen. Det må da være mye viktigere enn å rakke ned på Sol, sier Hoddle ifølge PA.

Se skadelista for Premier League

Hele Norges coronakart