FIKK PÅ SEG DRAKTA: Joel Campbell (t.h), tok på seg fjorårets Arsenal-drakt da overgangen ble kjent i Costa Rica for noen dager siden. Foto: EPA/Jeffrey Arguedas
FIKK PÅ SEG DRAKTA: Joel Campbell (t.h), tok på seg fjorårets Arsenal-drakt da overgangen ble kjent i Costa Rica for noen dager siden. Foto: EPA/Jeffrey ArguedasVis mer

Campbell er klar for Arsenal

Og Wenger tviholder på Nasri.

(Dagbladet): Arsenal-sjef Arsene Wenger sikret seg i dag offisielt en ny spiss.

Joel Campbell hentes fra Saprissa i Costa Rica for omlag én million pund, og overgangen er bekreftet på Arsenals hjemmeside.

19-åringen kommer rett fra U20-VM i Colombia og er nok neppe A-lagsaktuell med det første.

Samir Nasri er derimot i Arsenals tropp mot Liverpool kampen i morgen, på tross av salgs-spekulasjoner, det bekreftet Wenger på dagens pressekonferanse.

- Han kan få spille, sier Wenger som tror franskmannen i så fall vil gi alt.

Arsenal trenger alle mann som kan stables på beina. Gervinvho og Alex Song er utestengt mens både Abou Diaby, Jack Wilshere, Johan Djourou, Armand Traore og Kieran Gibbs er skadd.

- Én ting jeg ikke stiller spørsmålstegn ved er Samir Nasris holdninger i denne klubben. Hver dag siden han kom tilbake, hver dag i oppkjøringskampene, har han jobbet fantastisk bra på trening.

Wenger tror heller ikke Nasris supporterkrangling - han mente fansen var respektløse - vil fortsette inne på The Emirates i morgen.

- Fansen vil se Arsenal spille bra og vinne kampen. De tar ikke for seg hver spiller i hver posisjon. De vil ha gode spillere og vinne kampen, sier Wenger.

At Nasri ennå ikke er klar for Manchester City etter uker med tautrekking irriterer City-sjef Roberto Mancini.

- Jeg håper vi snart kan få fullført dette, men jeg vet ikke hva som er siste nytt. Jeg konsentrerer meg bare om kampen (mot Bolton), sier Mancini.

De siste dagene er det blitt sagt at bare detaljer skiller City fra Nasri for en pris på 22 millioner pund.

- Jeg vet ikke, det er ikke min jobb. Men det er kanskje fordi Nasri er en god spiller, eller fordi det er et problem, sier Mancini.

KAN SPILLE: Samir Nasri er i Arsenal-troppen på tross av at de fleste trodde han skulle forlate klubben før helgen. Foto: AP/Matt Dunham
KAN SPILLE: Samir Nasri er i Arsenal-troppen på tross av at de fleste trodde han skulle forlate klubben før helgen. Foto: AP/Matt Dunham Vis mer