Campbell er misfornøyd

Sol Campbell fortviler over at Tottenham stadig taper terreng til London-naboene Chelsea og Arsenal.

Campbell er ikke den eneste som er misfornøyd på White Hart Lane om dagen. Flere ganger i løpet av gårsdagens 0-2-tap mot Liverpool ropte fansen om at Graham må få sparken.

- Det går for sakte framover. Ingen er forberedt på å føre noe helt i mål. Det er som å forlove seg - få kalde føtter - og så ikke gifte seg, sier Campbell i følge SkySports.

Landslagsstjernen er misfornøyd med at Spurs-ledelsen ikke har klart å kjøpe flere inn stjernespillere. Tottenham hadde som mål å ta opp kampen med Arsenal og Chelsea om hegemoniet i London. Det tror ikke Campell er umulig.

- For å få det til må alle i klubben være på samme bølgelengde. Så enkelt er det. Jeg vet ikke om det er finansene eller enkelte folks holdninger som holder oss igjen. sier Cambell som understreker at han ikke legger skylden på manager George Graham.

Campbells kontrakt med Tottenham går ut etter neste sommer, og Manchester United-manager Alex Ferguson har innrømmet at han tidligere denne sesongen har lagt inn to bud på Campbell. Men Campbell forsikrer at lojaliteten ligger hos Tottenham.

- Jeg er London-gutt, og jeg vil at klubben skal gjøre det bra. Hvis laget spiller bra, spiller jeg godt. Fansen er sulten på suksess, og vi er så nære at vi kan lukte det. Men det er fortsatt en glippe mellom oss og topplagene, den må vi tette igjen. Klubben har kapasitet til å gjøre det, men holdningene må endres, sier Campbell.