Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Campbell har trøbbel i privatlivet

Pires avslører.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Onsdag kveld ble England-back Sol Campbell tatt av banen i pausen etter to brølere. Etterpå fortalte Arsenal-sjef Arsene Wenger at stopperen sliter mentalt.

I dag røper lagkamerat Robert Pires litt mer, som forklarer 31-åringens slette innsats på banen.

- Han har definitivt store bekymringer i privatlivet, og det er det som gjør ham opprørt, sier Pires til fransk radio skriver BBC.

Pires sier at Campbell er en talenfull og god mann, og har støtte fra hele Arsenal-stallen.

- Vi vil fortelle ham det, og si at vi er bak ham uansett hva som skjer. Vi har alle vanskelige perioder i karrieren. Det er vanskelig for ham med denne situasjonen, sier vingen.

Campbell har fått fri og er ikke med når Arsenal spiller mot Birmingham i morgen. Det skaper forsvarstrøbbel for Wenger, som trolig blir nødt til å bruke en midtbanespiller i backrekka.

STØTTER KOMPISEN: Robert Pires har forståelse for Sol Campbell, som sliter med store private bekymringer. Foto: Scanpix/Epa
STØTTER KOMPISEN: Robert Pires har forståelse for Sol Campbell, som sliter med store private bekymringer. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!