CELTIC-AKTUELL: Sol Campbell, her spaserende mot treningsfeltet med Arsene Wenger, bekrefter at han har fått et tilbud fra Celtic. Foto: Matt Dunham / AP.
CELTIC-AKTUELL: Sol Campbell, her spaserende mot treningsfeltet med Arsene Wenger, bekrefter at han har fått et tilbud fra Celtic. Foto: Matt Dunham / AP.Vis mer

Campbell kan bli Rogne-makker i Celtic

- Kan lære mye av ham.

|||(Dagbladet) Campbell har ikke skrevet under ny kontrakt med Arsenal, og har fått et tilbud fra skotske serietoerne.

- Muligens blir jeg i Arsenal, men jeg må snakke med Arsene Wenger etter VM-finalen. Jeg har fått et tilbud fra Celtic, som jeg vurderer seriøst, sier Campbell til ESPN.

Celtic-stopper Thomas Rogne ønsker veteranen velkommen om så skulle skje.

- Man kan lære mye av ham. Han har spilt flere store, viktige kamper og har mye erfaring, sier Thomas Rogne ifølge Sky Sports.

Siden sjokkreturen til Arsenal i januar har 35-årige Campbell spilt over all forventing. Stopperkjempen ble til og med lansert for den engelske VM-troppen av Arsene Wenger.

Rogne frykter ikke å eventuelt miste plassen til den erfarne stopperen.

- Man vil jo helst bli foretrukket foran andre spillere, men det er alltid kamp om plassene. Rivaliseringen er der allerede, så det eneste man kan gjøre er å fokusere på seg selv og hjelpe laget så langt det går.

19-åringen har slitt med skader siden januar-overgangen til skottene.

Nå håper han at neste sesong fortoner seg annerledes.

- Jeg vil jo spille, og skade har vært frustrerende. De siste ukene har jeg trent hardt, og forhåpentligvis kan jeg bygge videre på det jeg viste i forrige sesong, sier den tidligere Stabæk-spilleren.

VELKOMMEN, SIER ROGNE: Nordmannen mener han kan lære mye av Arsenals stopperveteran. Foto: David Moir / REUTERS.
VELKOMMEN, SIER ROGNE: Nordmannen mener han kan lære mye av Arsenals stopperveteran. Foto: David Moir / REUTERS. Vis mer