Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Campbell klar for hatkamp

Sol Campbell er klar til lørdagens kamp mot gamleklubben Tottenham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Campbell sto over helgas landskamp, men trente for fullt igjen i går. Det er godt nytt for Arsenal-manager Arsene Wenger, som fortsatt har Tony Adams ute med skade. Nå kan dessuten Tottenham-fansen forberede sine kampanjer mot Campbell.

«Det ultimate forræderi», sa Tottenham-fansen om Campbells overgang til erkefienden Arsenal i sommer.

Campbell er forberedt på at han ikke kommer til å få noen hjertelig mottakelse på White Hart Lane. Spurs-fansen har planlagt tre minutters stillhet.

- Arsenal-spillerne er klar over at Spurs-fansen planlegger tre minutters stillhet når Sol Campbell kommer tilbake, skriver Arsenal-spilleren Giovanni van Bronckhorst på sin Icons-hjemmeside.

Men nederlenderen er sikker på at Campbell ikke vil la seg påvirke av tribunehets. Han tror tvert i mot at det vil inspirere Campbell.

- Jeg har snakket med han om kampen og han ser fram til den. Jeg tror det blir rart for ham å dra tilbake fordi han hadde så mange år der og var klubbens kaptein, men nå er han Arsenal-spiller og jeg er sikker på at han drar dit for å ta med seg tre poeng, sier van Bronckhorst.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart