Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Campbell må sone

Arsenal-stopper Sol Campbell slipper ikke unna straffen han fikk etter å ha plantet en albue i ansiktet til Ole Gunnar Solskjær for en uke siden.

Det kan bli avgjørende i kampen om det engelske seriegullet. Campbell blir straffet med fire kampers karantene for slaget mot Solskjærs fjes. Anken Arsenal sendte til Det engelske fotballforbundet (FA) ble avslått fredag.

Karantenen starter onsdag 30. april. Det betyr at Campbell går glipp av FA-cupfinalen mot Southampton 17. mai, samt Arsenals tre siste kamper i serieinnspurten. Lørdagens kamp mot Bolton blir stopperens siste denne sesongen.

Campbell fikk rødt kort da han sendte albuen i ansiktet til Solskjær sent i 2-2-kampen mellom Arsenal og Manchester United forrige fredag. Den engelske landslagsstopperen, som har to røde kort å se tilbake på denne sesongen, har startet i 32 av 34 kamper for «Gunners».

Arsenal ligger tre poeng bak United med en kamp mindre spilt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media