Campbell mister landskampen

Arsenal og Englands skadeproblemer ser ikke ut til å stoppe. I gårsdagens FA-cupsemifinale måtte Sol Campbell ut med en lårskade.

For Arsenal kan ligainnspurten bli tøffere enn ventet. Med Robert Pires ute for resten av sesongen var en skade på midtstopperkjempen Sol Campbell det siste manager Arsene Wenger trengte.

I gårsdagens FA-cupkamp mot Middlesborough skadet Campbell låret, men kan rekke FA-cup finalen 4. mai.

- Jeg håper det ikke er så ille. Jeg sprintet ikke da det skjedde, så det er en liten lettelse. Vi får se hvordan det går de neste to ukene, sier Campbell til BBC.

I den samme kampen måtte Ugo Ehiogu også ut med lårskade. Ingen av de to landslagsstopperne rekker privatlandskampen mot Paraguay på onsdag, og det skaper hodebry for Sven-Göran Eriksson.

Martin Keown er kalt inn som erstatter for Campbell. Men Keown har akkurat kommet tilbake fra et lengre skadeopphold og er ikke i toppform enda. Dette kan samtidig vise seg å være den siste sjansen Keown får til å overbevise Eriksson om at han bør få være med til VM-sluttspillet.

Og hvis ikke Keown overbeviser mot Paraguay kan det bli VM-tur for Manchester Uniteds unge stopper Wes Brown som spiller U21-kamp på tirsdag.

(Dagbladet.no)