Campbell til Inter?

På søndag forlater Sol Campbell Tottenham gratis, og spekulasjonene er mange på hvor midtstopperen ender opp. Det eneste som er sikkert er at han blir rik, veldig rik. Les de siste ryktene fra Engelsk fotball.

Inter Milan, Barcelona, Arsenal og Liverpool er alle ute etter den ettertraktede 26-åringen når kontrakten hans med Tottenham går ut denne helgen.

Tidligere har Barcelona vært favoritten til å sikre seg forsvarspilleren, men nå skriver engelsk media at Inter er favoritten til å få Campbells signatur. Men også Liverpool har startet opp igjen samtalene med Sol.

- Vi vil få Campbell. Han vil komme til oss, og han er veldig godt likt av manager Hector Cuper. Han er så godt som vår, sier presidenten i Inter, Massimo Moratti til the Mirror.

Avisen hevder at Campbell har signert en fem-års kontrakt, som er verd sinnsyke 780 millioner kroner. Dersom disse tallene skulle stemme, vil Campbell utvilsomt bli den best betalte spilleren i verden.

- Kanoute blir

West Ham benekter at Fulham har tilbudt 100 millioner for Frederic Kanoute.

- Jeg er i Spania, og bare en telefonsamtale unna, men jeg har ikke hørt noe fra Fulham, sier West Hams direktør Paul Aldridge.

- Angående et bud på 100 millioner, så er det bare å le av. Vi har sagt nei til større summer før, legger han til.

Laslandes til Sunderland

Sunderland har kjøpt franskmannen Lilian Laslandes fra Bordeaux for 47 millioner kroner. Den 29-årige spissen har signert en kontrakt som varer til 2005.

- Jeg tror det blir en veldig god erfaring å spille for Sunderland, og jeg håper at jeg blir en suksess, sier franskmannen. Laslandes har scoret 104 mål på 277 kamper i den Franske ligaen.

McCall blir i Bradford

Stuart McCall vil avslutte karrieren i Bradford, og har signert en ny et-års kontrakt. Bradford har avslått bud fra Burnley og Sheffield United for å overbevise 37-åringen om å bli på Valley Parade.

Tottenham kjøpte Bunjevcevic

Tottenham kjøpte i dag jugoslaven Goran Bunjevcevic fra Red Star Belograde for 65 millioner kroner. Den 29 år gamle forsvareren, er Glenn Hoddles tredje kjøp denne sommeren. Tidligere har han kjøpt Teddy Sheringham og Gustavo Poyet.

Southgate til Celtic?

Celtic manager Martin O'Neill ønsker seg Gareth Southgate. Southgate har lenge ønsket å forlate Villa, og det meste tyder på at han vil gjøre det denne sommeren. I går ble Middlesbrough lansert som en kandidat, og i dag meldte O'Neill seg på i kampen om forsvareren.

- Jeg vil ikke til Middlesbrough. Jeg vil til en klubb, hvor jeg kan spille i europa, sier Southgate selv.

Elton John ringte

Newcastles midtbanespiller Stephen Glass er på veg til Watford, etter at Sir Elton John tok en samtale med spilleren. Glass vil signere en to-års avtale med klubben, og går gratis til klubben.

- Når Elton John ringer for å si hva slags mål klubben har, vet man at klubben er seriøse, sier Glass. Glass er den andre spilleren Gianluca Vialli får på free transfer i sommer, den første var Celtics Ramon Vega.

Mahon til Blackburn

Blackburn har kjøpt Alan Mahon fra Sporting Lisboa for 20 millioner. Mahon var sist sesong på lån i Blackburn fra den portugisiske klubben, men har nå signert en fire-års avtale med klubben.

<B>BLIR RIK:</B> Sol Campbell blir rik når han forlater Tottenham på søndag.