Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Campbell trener igjen

Var borte i fire dager. Får støtte av Becks.

(Dagbladet.no:) Landslagskaptein David Beckham tror Sol Campbell kommer tilbake på banen igjen - i god, gammel form.

- Sol er sterk mentalt, og vet hva han vil og hva som er best for ham. Du blir ikke en dårligere spiller bare fordi du har spilt et par dårlige kamper, sier Beckham ifølge BBC.

Seinere denne måneden skal Arsenal spille mot Real Madrid i Champions League. Da regner Beckham med at Campbell er tilbake på banen.

- Jeg håper han vil spille, for han er en av mine beste venner og en fantastisk spiller - og du vil spille mot de beste, sier Becks.

Forsvant fra Highbury

Arsenal-manager Arsene Wenger har støttet Campbell fullt ut hele veien, etter at spilleren forsvant da han ble byttet ut i midtukekampen mot West Ham.

Han har tonet ned en hver påstand om konflikter mellom Campbell og klubben, og lagt vekt på at han ikke trenger å tilgi midtstopperen - for «det er ikke noe å tilgi».

Franskmannen sier klubben vil gjøre alt den kan for at Campbell skal komme tilbake i form.

GODE VENNER: David Beckham håper Sol Campbell er klar til Champions League-møtet mellom Real Madrid og Arsenal. Foto: REUTERS
GODE VENNER: David Beckham håper Sol Campbell er klar til Champions League-møtet mellom Real Madrid og Arsenal. Foto: REUTERS Vis mer

- Jeg kjenner Sol godt nok til å vite at han ikke ville gjort det han har gjort hvis han ikke vare skikkelig nede. Nå skal vi hjelpe ham til å slå tilbake. Da er fokus på fotballen den beste kuren, sier Wenger.

- Ingen personlige problemer

Engelske medier har meldt om at personlige problemer skal være årsaken til forsvinningen, men det tilbakeviser hans advokat Bob Battu.

- Jeg har snakket med ham hver dag siden onsdag. Han har ingen problemer og trengte bare tid til å samle tankene, sier Battu ifølge Sky Sports.

Manageren snakket med Campbell på telefon på fredag, og da skal spilleren ha vært «ok», ifølge Wenger.

I formiddag meldte Sky Sports at midtstopperen var tilbake på treningsfeltet til Arsenal.

FORSVANT: Sol Campbell forsvant etter Arsenals hjemmetap mot West Ham på onsdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling