Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Campbell ute i tre uker

Dårlig nytt for Arsenal.

Arsenals forsvarsveteran Sol Campbell blir ute av spill i ytterligere tre uker, opplyste London-klubben i dag.

Campbell har måttet stå over de to siste kampene med en akillesskade, og må nå belage seg på ytterligere tre uker på sidelinja.

- Selvsagt ville vi gjerne hatt ham på plass igjen, men vi måtte takle dette i begynnelsen av sesongen, og får takle det denne gangen også, sier manager Arsène Wenger.

Foruten at Campbell mister tre kamper i den engelske eliteserien, betyr dette at han også må stå over den viktige kampen i mesterligaen mot PSV Eindhoven. Denne kampen bør Arsenal vinne for å være sikker på å gå videre fra gruppespillet.

Både et uavgjort resultat og et eventuelt tap gjør at London-laget vil kunne kjenne pusten fra Panathinaikos i nakken hvis grekerne slår Rosenborg på Lerkendal.

Arsenalsupportere vil muligens skjelve i buksene med tanke på Campbells erstatter. Franskmannen Pascal Cygan sørget nemlig for selvmål og uavgjort resultat i tirsdagens mesterligakamp mot nettopp Panathinaikos.

Wenger insisterer imidlertid på at han har full tillit til Cygan.

- Jeg synes han spilte en god kamp. Han var uheldig da han var borti ballen slik at den endret retning, men jeg er ikke bekymret for ham, sier Wenger.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media