Campbell ville ikke provosere

Mens lagkameratene i Arsenal feiret ligagullet på White Hart Lane gikk Sol Campbell rett i gareroben. Han ville ikke provosere sine tidligere fans.

LONDON (Dagbladet): Selv om det er tre sesonger siden Sol Campbell forlot Tottenham, ønsket han ikke skape unødig irretasjon blant hjemmefansen. Overgangen skapte i sin tid store presseoppslag, og Campbell ble hatobjekt nummer en da han valgte å gå over til erkefienden.

- Jeg forlot banen etter kampslutt fordi at jeg ikke ville provosere noen. Jeg ønsker å være en gentleman, og opptre verdig, sier Campbell til SkySports.

Det var likevel en stor dag for Arsenal-spilleren som gjorde 255 opptredener i Tottenhamskjorta.

- Det er historie nå. Jeg har gått videre i livet, og jeg har vunnet store trofeer sammen med Arsenal. Jeg er veldig fornøyd med tilværeslen, sier Campbell.

Han har denne sesongen vært svært viktig for Arsenal og manager Arsene Wenger. Den solide midtstopperen har spilt 45 kamper for de suverene ligamestrene denne sesongen.

<B>GENTLEMANSFEIRING:</B> - Jeg forlot banen etter kampslutt fordi at jeg ikke ville provosere noen. Jeg ønsker å være en gentleman, og opptre verdig, sa Sol Campbell søndagens Arsenal-triumf.