Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Canal + sikret seg rettighetene til Premier League

For tre nye sesonger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Canal + har igjen sikret seg rettighetene til å vise Premier League. Avtalen strekker seg utover de tre neste sesongene. Canal + er Nordens ledende betal-tv-kanal, og viser med dette at de fortsatt har målsetting om å være det.

Siden 1997 har Canal + hatt rettighetene til Premier League. Med den nye avtalen vil det fortsette sånn hvertfall ut sesongen 2009/2010.

Premier League er den mest populære internasjonale fotballigaen i verden, og har stor tilhengerskare i Norden.

Nordmenn flest vil nok finne det negativt at det ikke var TV 2 som ikke fikk disse rettighetene. TV 2 var lenge med i kampen om rettighetene, men måtte etter hvert gi tapt for Canal +.

Dermed må du forsatt betale dersom du har lyst på full tilgang på alle kamper. Canal + har også bestemt seg for å utvide tilbudet med full dekning av alle kamper også på internett.

- Vi ser fram til å forbedre vår dekning av Premier League og til å kunne tilby kamper på nye plattformer som internett, sier Svein Erik Davidsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge.

FORTSATT PÅ CANAL +: John Arne Riise og Liverpools kamper i Premier League blir fortsatt å se på Canal + for norske TV-tittere de neste tre sesongene.
Hele Norges coronakart