Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Canal Digital-kunder får ikke sett Champions League

På Viasat Fotball.

TILBYS IKKE TIL CANAL DIGITAL-KUNDER: Manchester United-fans med feil leverandør av kabel-tv får ikke sett Manchester Uniteds møte med Besiktas i morgen. Her feirer Wayne Rooney sitt mål mot Spurs lørdag kveld. Foto: AFP/Ian Kington
TILBYS IKKE TIL CANAL DIGITAL-KUNDER: Manchester United-fans med feil leverandør av kabel-tv får ikke sett Manchester Uniteds møte med Besiktas i morgen. Her feirer Wayne Rooney sitt mål mot Spurs lørdag kveld. Foto: AFP/Ian Kington Vis mer

||| (Dagbladet.no): For 11 dager siden ble det kjent at tirsdagshovedkampen i Champions League fra denne høsten flyttes over til den nyopprettede betalkanalen Viasat Fotball.

Den kanalen kan du foreløpig ikke abonnere på, dersom du er kunde hos Canal Digital, Norges største kabel-tv-leverandør.

- Det er slik at vi er i samtaler med Viasat om det. Det er en pågående prosess, sier Canal Digitals informasjonsdirektør, Jørgen Thaule, til Dagbladet.

Thaule vil ikke spekulere om forhandlingene kommer i havn før i morgen kveld, når kampen mellom Besiktas og Manchester United bare vises på betalkanalen.

- Vi har et ønske om å tilby våre kunder et best mulig produkt, sier Thaule.

Han legger til at Canal Digital ikke har opplevd stor pågang fra frustrerte United-fans som risikerer å miste tv-kampen.

Viasat-sportssjef Stian Aune Kleppo sier til Dagbladet at Canal Digital har fått grønt lys til å legge Viasat Fotball inn i Viasat-sportspakken som allerede er inne i kabel-tv-nettet.

- De er foreløpig ikke interesserte i det. Det er synd for TV-seerne. Vi har tilbudt å legge den ut, men de har valgt å ikke gjøre det, sier Kleppo.

Viasat-sportssjefen sier at Canal Digital nå er eneste leverandør som ikke tilbyr den nye betalkanalen, utenom Riks-TV.

- Utspillet ligger nå hos Canal Digital, sier Kleppo.

Parabolkunder må ha Viasat-parabol for å se kanalen, som tidligere.

- Vi ønsker å være eksklusive på parabol, sier Kleppo -  som også viser til at du kan se kampen på Viasats nettsider mot betaling.

IKKE PÅ BETAL-TV: Liverpool-fans kan se møtet med Debrecen på den åpne kanalen Viasat 4 onsdag. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
IKKE PÅ BETAL-TV: Liverpool-fans kan se møtet med Debrecen på den åpne kanalen Viasat 4 onsdag. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling