Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Canal+ sikret seg Europa League

Styrker fotballtilbudet ytterligere.

TIL CANAL+: Porto vant årets utgave av Europa League etter å ha slått Braga i finalen. Fra 2012/2013-sesongen vises turneringen på Canal+.Foto: SCANPIX/AP/Paulo Duarte
TIL CANAL+: Porto vant årets utgave av Europa League etter å ha slått Braga i finalen. Fra 2012/2013-sesongen vises turneringen på Canal+.Foto: SCANPIX/AP/Paulo Duarte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Canal+ er på hogget. Nå har fjernsynskanalen sikret seg eksklusive rettigheter til å vise europaligaen i fotball fra 2012/13-sesongen.

Nylig snappet Canal+ seks av åtte eliteseriekamper i norsk fotball fra 2013-sesongen.

Fra før sitter kanalen på en rekke store europeiske ligaer, men godbiten engelsk Premier League glapp til TV 2 sist sesong.

- I europaligaen har seerne de siste årene kunnet følge både norske og internasjonale topplag. Med vår satsing på eliteserien, føles det veldig gledelig å nå kunne presentere ytterligere nyheter til våre seere, sier Johan Kleberg, administrerende direktør for Canal+ i Norden.

Konkurrenten Viasat sikret seg nylig retten til å fortsette med mesterligafotball foran nesen på nettopp Canal+ og TV 2.

(NTB)