TVEKAMP OM RETTIGHETER: TV 2 presenterte i dag sin Premier League-avtale. Canal + tror ikke løpet er kjørt. Her krangler Liverpool-kaptein Steven Gerrard etter en hands på Cesc Fabregas, som dommeren ikke så. Foto: AP/Tom Hevezi
TVEKAMP OM RETTIGHETER: TV 2 presenterte i dag sin Premier League-avtale. Canal + tror ikke løpet er kjørt. Her krangler Liverpool-kaptein Steven Gerrard etter en hands på Cesc Fabregas, som dommeren ikke så. Foto: AP/Tom HeveziVis mer

Canal+-sjefen: - Vi beholder Premier League

Tror TV 2 jubler for tidlig.

||| (Dagbladet): TV 2 gikk i ettermiddag høyt ut med sitt kjøp av Premier League-rettighetene fra Medge Consulting.

Kanalen jublet for at de har sikret seg engelske superstjerner på TV, web og mobil fra høsten 2010 til 2013.

Canal+ har vist engelsk toppfotball siden 1998 og den svenskeide kanalen tror feiringen på TV 2-huset kommer i tidligste laget.

- Det TV 2 har gjort er å skrive under en avtale, som sier at hvis Medge får finansieringen for Sverige, Danmark og Finland, så betaler TV 2 for de norske rettighetene, sier Canal+' Norden-direktør Jonas Eriksson til Dagbladet.

Canal+-direktøren har ikke særlig tro på at Medge får til det, og kommer med følgende spådom.

- Vi tror vi kommer til å beholde rettighetene for Premier League, sier Eriksson.

På TV2 Nyhetskanalen sier Eriksson at TV 2 betaler 70 millioner euro, eller omlag 563 millioner norske kroner, for de norske Premier League-rettighetene de tre neste årene.

TV 2-sportssjef Bjørn Taalesen ønsket ikke å kommentere kjøpssummen overfor Dagbladet tidligere i dag.

Canal+-sportssjef Dag Solheim ønsket ikke å kommentere Premier League-rettighetene i ettermiddag, han henviste i stedet til direktør Eriksson.