Cancellara og Gerrans til Tour des Fjords

- Dette blir det største vi har arrangert.

DUELLANTER: Fabian Cancellara (foran) og Simon Gerrans (bak Cancellara) kan meget vel bli Alexander Kristoffs største rivaler på hjemmebane under Tour des Fjords. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
DUELLANTER: Fabian Cancellara (foran) og Simon Gerrans (bak Cancellara) kan meget vel bli Alexander Kristoffs største rivaler på hjemmebane under Tour des Fjords. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Det blir tett med internasjonale stjerneryttere på norske veier når det inviteres til det tredje Tour des Fjords 27.- til 31. mai.

Foruten Alexander Kristoff og Katjusja er nå fire andre storlag fra WorldTour-nivået bekreftet klare for vestlandets største sykkelfest.

- Vi har mange lag som er klare for det neste Tour des Fjords. Katjusja har allerede gått ut med at de kommer. I tillegg har vi fått bekreftet at Tinkoff-Saxo blir med, forteller daglig leder for rittet, Roy Hegreberg, til procycling.no.

Og det blir bare bedre når Hegreberg fortsetter oppramsingen av lag og profilene som blir er ventet til 2015-utgaven.

Tour de France-treer - FDJ med Thibaut Pinot, som ble nummer tre i Tour de France i år, stiller til start. Det samme gjør Orica GreenEdge, og de forventer å ta med seg Simon Gerrans. Vi har også fått bekreftet at Trek blir med i år. De tar mest sannsynlig med Fabian Cancellara på laget, avslører Hegreberg.

Duoen Gerrans og Cancellara har vært blant verdens beste syklister i en årrekke, mens Pinot fikk det definitive gjennombruddet med pallplass sammenlagt i Tour de France i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer